Skip links

ZVIZ UP Mg RELAX

Share

PREPORUČUJE SE:

Zviz UP Mg RELAX direct je dodatak ishrani koji sadrži ekstrakt stigme tučka šafrana, melatonin, magnezijum, vitamin B2 i B6. Preporučuje se za opuštanje i relaksaciju, a naročito osobama koje su pod stresom i koje osećaju simptome hroničnog umora. Šafran doprinosi mentalnom zdravlju. U malim dozama stimuliše sekreciju želudačnog soka, a u većim dozama stimuliše glatke mišiće materice. Nalazi iz nedavnih studija sugerišu da primena šafrana kod odraslih može da doprinese poboljšnju sna, kao i da ima pozitivne efekte kod anksioznosti. Suplementacija melatonina služi kao pomoć regulisanju poremećaja sna i sličnih problema, s obzirom da ostvaruje hipnotički (uspavljujući efekat), kao i antioksidansno dejstvo.

Jedna kapsula sadrži:
* 15 mg suvog ekstrakta tučka šafrana 
* 1 mg melatonina 
* 400 mg magnezijuma u obliku magnezijum oksida
* 1,4 mg vitamina B2 (riboflavin)
* 1,4 mg vitamina B6 (piridoksin-hidrohlorid) 

Način primene: 
Odrasli i deca od 12-te godine: 1 kesicu na dan rastopiti direktno u ustima bez dodatnog dodavanja tečnosti. 
 

Napomena:

Zviz UP Mg RELAX direct je dodatak ishrani koji sadrži ekstrakt stigme tučka šafrana, melatonin, magnezijum, vitamin B2 i B6. Preporučuje se za opuštanje i relaksaciju, a naročito osobama koje su pod stresom i koje osećaju simptome hroničnog umora.

Šafran doprinosi mentalnom zdravlju. U malim dozama stimuliše sekreciju želudačnog soka, a u većim dozama stimuliše glatke mišiće materice. Nalazi iz nedavnih studija sugerišu da primena šafrana kod odraslih može da doprinese poboljšnju sna, kao i  da ima pozitivne efekte kod anksioznosti.

Suplementacija melatonina služi kao pomoć regulisanju poremećaja sna i sličnih problema, s obzirom da ostvaruje hipnotički (uspavljujući efekat), kao i antioksidansno dejstvo.