Skip links

ZVIZ UP Fe IMMUNO DIRECT

Share

PREPORUČUJE SE:

Zviz UP IMMUNO direct je dodatak ishrani za direktnu primenu, na bazi laktoferina, cinka i vitamina C. Preporučuje se za očuvanje normalne funkcije imunog sistema, svima koji su izloženi većem fizičkom ili mentalnom naporu i stresu. Vitamin C i cink doprinose normalnoj funkciji imunog sistema i zaštiti ćelija od oksidativnog stresa. Laktoferin je glikoprotein izolovan iz mleka goveda i predstavlja komponentu proteina surutke. Pored efekata na povećanje apsorbcije gvožđa (izvor je gvožđa kod odojčadi), njegova korisna antibakterijska, antivirusna, antigljivična, antiinflamatorna, antioksidativna i imunomodulatorna svojstva su predmet aktulenih i budućih istraživanja.

Jedna kesica sadrži:
* 200 mg Proferrin (laktoferin) 
* 15 mg cinka 
* 250 mg vitamina C 

 

Način primene:
Odrasli i deca od 12-te godina: 1 kesicu na dan rastopiti direktno u ustima bez dodatnog dodavanja tečnosti.

NAPOMENA:
Zviz UP IMMUNO direct  je dodatak ishrani za direktnu primenu, na bazi laktoferina, cinka i vitamina C.

Preporučuje se za očuvanje normalne funkcije imunog sistema, svima koji su izloženi većem fizičkom ili mentalnom naporu i stresu. Vitamin C i cink doprinose normalnoj funkciji imunog sistema i zaštiti ćelija od oksidativnog stresa. Laktoferin je glikoprotein izolovan iz mleka goveda i predstavlja komponentu proteina surutke.

Pored efekata na povećanje apsorbcije gvožđa (izvor je gvožđa kod odojčadi), njegova korisna antibakterijska, antivirusna, antigljivična, antiinflamatorna, antioksidativna i imunomodulatorna svojstva su predmet aktulenih i budućih istraživanja.