Skip links

Politika privatnosti

Mi, Jugoremedija d.o.o., Pančevačka bb, Zrenjanin, office@jugoremedija.net  ozbiljno shvatamo privatnost korisnika i želimo da razumete uslove pod kojima snimamo, čuvamo i koristimo vaše podatke.

Ova politika privatnosti sadrži informacije o tome koje podatke o vama prikupljamo kada posetite naš internet sajt jugoremedija.net i u koju svrhu koristimo te podatke.

Opšte informacije

Lične podatke naših korisnika prikupljamo samo u meri u kojoj je to potrebno za obezbeđivanje funkcionisanja internet strane, naših sadržaja i usluga. Kada šaljete poruku preko kontakt forme, tražimo da unesete ime i svoju elektronsku adresu kako bismo mogli da vam odgovorimo.

Sve standardne mere predostrožnosti se preduzimaju kako bi se sprečio neovlašćen pristup ovim podacima. Od korisnika se može zahtevati naknadna provera identiteta kako bi informacije o nalozima bile potpune.

Jugoremedija doo će povremeno slati newsletter na primarni kontakt e-mail, a korisnici imaju mogućnosti da se ispišu sa ove mailing liste. Jugoremedija doo ne razmenjuje nijednu informaciju o korisnicima sa trećim licima. Jugoremedija doo može koristiti informacije u cilju održavanja kontakta sa korisnicima i obaveštenja o razvoju našeg poslovanja. I u ovom slučaju korisnici imaju mogućnost da se ispišu sa mailing liste.

Ukoliko u nekom trenutku u budućnosti budemo primorani da otkrijemo sakupljene informacije trećoj strani (npr. državnim organima), o tome će korisnik biti obavešten i dati svoju saglasnost. Jugoremedija doo primenjuje sve standardne bezbedonosne mere štiteći lične podatke sakupljene od svojih korisnika. Ovo uključuje, bez ograničenja:

  • pristup ličnim podacima sa lozinkom,
  • ograničeni pristup osetljivim podacima,
  • enkriptovani transfer osetljivih podataka poslatih od strane korisnika na Jugoremedija doo formama za prijavu, itd.

Ipak, mogu postojati propusti vezani za bezbednost koji nisu pod kontrolom Jugoremedija doo. Odlukom da privrednom društvu Jugoremedija doo obezbedi lične informacije, korisnik razume i slaže se sa činjenicom da bezbednost, integritet i privatnost njegovih podataka ne mogu biti 100% garantovani. Sve nove funkcionalnosti na sajtu dovešće do izmene ove politike privatnosti, bez obaveštenja korisnika. Svaka izmena postaje važeća nakon njenog objavljivanja na sajtu Jugoremedija doo. Korisnik se obavezuje da povremeno pročita ovu politiku privatnosti kako bi bio upoznat sa eventualnim izmenama iste. Ukoliko korisnik nastavi da koristi sajt i usluge Jugoremedija doo nakon bilo koje nove verzije politike privatnosti, podrazumeva se da je istu prihvatio kao važeću.