Skip links

Vitarem® C 500 lipozomalni

Share

PREPORUČUJE SE:

Vitarem® C 500 lipozomalni je dodatak ishrani koji sadrži lipozomalni vitamin C. U poređenju sa ne-lipozomalnim oblicima vitamina C, lipozomalni oblik ima bolju apsorpciju iz sistema za varenje hrane i bolju biološku raspoloživost. Vitamin C doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti, doprinosi normalnom funkcionisanju nervnog sistema i normalnoj psihološkoj funkciji, kao i održavanju normalne funkcije imunog sistema za vreme i nakon intenzivne fizičke aktivnosti.

Jedna kapsula sadrži:
* 500 mg lipozomalnig vitamina C (u obliku L- askorbinske kiseline) 

Način primene:

Odrasli i deca starija od 12 godina: popiti sa vodom 1 kapsulu dnevno, najbolje uz obrok. 

 

Napomena:
Vitarem® C 500 lipozomalni je dodatak ishrani koji sadrži lipozomalni vitamin C. U poređenju sa ne-lipozomalnim oblicima vitamina C, lipozomalni oblik ima bolju apsorpciju iz sistema za varenje hrane i bolju biološku raspoloživost.

Vitamin C pripada grupi vitamina rastvorljivih u vodi. Veoma je važan za održavanje niza značajnih psiho-fizičkih funkcija u organizmu.. Vitamin C doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema, zaštiti ćelija od oksidativnog stresa i održavanju normalnog energetskog metabolizma.

Vitamin C doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti, doprinosi normalnom funkcionisanju nervnog sistema i normalnoj psihološkoj funkciji, kao i održavanju normalne funkcije imunog sistema za vreme i nakon intenzivne fizičke aktivnosti.