Skip links

Remebiotic® SYNERGY Junior

Share

PREPORUČUJE SE:

Probiotske tablete za žvakanje sa ukusom jagode su jedinstvena kombinacija važnih probiotskih kultura, vitamina D i C, koje su dozno prilagođene uzrastu. Preporučuje se kod dece, u slučaju deficita vitamina D i C, a dovodi i do poboljšanja ravnoteže mikrointestibalne flore u crevima i pomaže normalnom funkcionisanju imunog sistema, normalnom rastu i razvoju kostiju i zuba kod dece.

Jedna kapsula sadrži:
* 10 milijardi  probiotiskog soja  Lactobacillus rhamnosus GG (ATCC 53103)
* 5 milijardi liofilizovane kulture korisnih bakterija HOWARU® Kids Digestive Health Bifidobacterium lactis HN019®
* 600  IJ vitmaina D i 30 mg vitamina C

Način primene: 
Deca od 6-te godine: sažvakati 1 tabletu dnevno pre obroka, a najviše 3 tablete u toku dana.

 

Napomena:
Jedinstvena kombinacija ćelija korisnih mlečno-kiselinskih bakterija (Lactobacillus rhamnosus GG (ATCC 53103) i Bifidobacterium lactis HN019®, poboljšava ravnotežu intestinalne mikroflore i pomaže očuvanje hroničnog i imunološki uravnoteženog inflamatornog odgovora. 

Lactobacillus rhamnosus GG® je klinički veoma dobro proučen, uključujući i opsežna istraživanja na deci, koja ukazuju na efekat smanjenja težiine  i trajanja  akutne dijareje. 

Održavanje efikasnosti crevne barijere tokom gastrointestinalnih infekcija, potencijalno pomaže terapiji dijareje, kako kod putničke tako i dijareje izazvane primenom antibiotika.

Preporučuje se kod dece, u slučaju deficita vitamina D i C, što doprinosi normalnom funkcionisanju imunog sistema,  normalnom rastu i razvoju kostiju dece i održavanju normalnih zuba i kostiju. 

Jedinstvena forma Remebiotic® SYNERGY JUNIOR tableta za žvakanje sa ukusom jagode, omogućava jednostavnu i lakšu svakodnevnu primenu i prilagođene su uzrastu korisnika.