Skip links

Remebiotic® PROTECT Kids

Share

PREPORUČUJE SE:

Prevencija deficita vitamina D i cinka kod dece starije od 1 godine. 17 milijardi tri različite priobiotske kulture, zajedno sa prebiotikom inulinom, kolostrumom, vitaminom D i cinkom, doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema, rastu i razvoju kostiju dece, kao i ispravnom funkcionisanju mišića.

Jedna kesica sadrži:
* 10 milijardi  probiotiskog soja  Lactobacillus rhamnosus GG (ATCC 53103)
* 5 milijradi probiotiskih gljivica kvasca Saccharomyces boulardii 
* 2 milijarde probiotiskog soja Lactobacillus acidophilus La-14® 
* 200 mg prebiotika inulina i 50 mg kolostruma 
*  5 mg cinka i 200 IJ vitamina D

 
Način primene: 
Deca starosti od 1 godine i starija: 1 kesicu dnevno umešati u hladan do mlak, mekan obrok ili u malo vode, soka ili mleka. Veoma topla hrana (iznad 40°C) može da inkativira kulture mikroorganizama.
 
Napomena:

Prevencija  deficita vitamina D i cinka kod dece starije od 1 godine. Njihova primena  doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema,  rastu i razvoju kostiju dece, kao i ispravnom funkcionisanju mišića. Cink doprinosi zaštiti ćelija od oksidativnog stresa, normalnom metabolizmu makronutrijenata i normalnoj kognitivnoj funkciji, kao i održavanju normalnih kostiju, kože, kose i noktiju

Pomaže razvoj normalne funkcije imunog sistema, kao i održavanje digestivne flore kod dece uzrasta iznad godinu dana. 

Lactobacillus acidophilus La-14® i Lactobacillus rhamnosus GG® su bakterije koje imaju pozitivan učinak na organizam poboljšavajući ravnotežu intestinalne mikroflore. Lactobacillus rhamnosus GG® je klinički veoma dobro proučen u istraživanjima na deci i ima potencijala u smanjenju trajanja i težine akutne dijareje, posebno kod dece kojoj je propisana antibiotska terapija. Pomaže u terapiji putničke dijareje i dijareje izazvane primenom antibiotika. 

Probiotik inulin pomaže razvoj antizapaljenskog odgovora u crevima i ostvaruje sinergiju delovanja sa probiotiskim kulturama.

Kolostrum, zahvaljujući visokom procentu imunoglobulina IgG i IgA klase, laktoferina, faktora rasta, masnih kiselina,citokina, enzima, aminokiselina, vitamina i minerala, pomaže ukupnom pozitivnom efektu delovanja.